"Последният танц" между Меси и Роналдо ще е през февруари в Рияд

20:06
"Последният танц" между Меси и Роналдо ще е през февруари в Рияд

Феновете на футбола ще могат да се насладят на класиката "Роналдо срещу Меси" още веднъж. Това ще се случи през февруари догодина, когато тимовете на двамата най-добри футболисти на нашето време - Ал Насър и Интер Маями, се изправят един срещу друг. Мачът ще бъде през февруари 2024 в Саудитска Арабия за Сезонната купа на Рияд, като твърде вероятно е и това да бъде последният сблъсък между двамата титани предвид вече сериозната им футболна възраст. 

Това стана ясно от изявлението, направено от Турки Ал-Шейх, председател на Главното управление за развлечения в Саудитска Арабия. "Рияд Сизън" (б.ред. - годишен увеселителен и спортен фестивал, финансиран от саудитската държава, който се провежда от 2019 г.) и Интер Маями се договориха да проведат мачовете за Сезонната купа на Рияд. В турнира ще участват два саудитски клуба - Ал Хилал и Ал Насър и Интер Маями, а мачовете ще се играят във формат всеки срещу всеки.

Графикът  ще бъде обявен на по-късен етап. Турнирът е планиран да се проведе през първата седмица на февруари 2024 г., с участието на звездите на всички участващи клубове, в саудитската столица Рияд на стадион "Кингдом Арена".

Организаторите красноречиво рекламират събитието като "Тhe Last Dance" - "Последният танц", тъй като е твърде възможно това да е последният мач, противопоставящ един срещу друг Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация