Десподов: Утре трябва да играем с чест и достойнство

17:49
Десподов: Утре трябва да играем с чест и достойнство

Нападателят на националния отбор на България Кирил Десподов застана до селекционера Илиан Илиев по време на традиционната пресконференция преди европейската квалификация с Унгария. Крилото на ПАОК призна, че не е приятно, че двубоят ще се изиграе пред празни трибуни, но отборът е запазил спокойствие. Мачът между България и Унгария е утре от 19:00 часа.

“Не беше лесно да се концентрираме, но запазваме фокуса си върху мача утре. Това е един опитен отбор с добри футболисти. Когато се срещнахме в Будапеща, не създадохме много шансове, но се надявам утре ситуацията да е различна и да излезем от терена с високо вдигнати глави.

Всички ние сме хора, четем какво се случва и в началото на лагера имаше питания дали ще играем, къде ще играем и т.н. Успокоиха се нещата, треньорът имаше разговори с нас, успокои отбора, най-важното беше да се концентрираме. Да, наистина, няма футболист, който да иска да играе пред празни трибуни, но ние трябва да се абстрахираме. Нещо, което не зависи от нас. Трябва утре да играем с чест и достойнство. Всички ние сме спокойни в момента.

Трябва да излезем с вдигнати глави след тези два мача. Няма какво да губим, трябва да излезем освободени, да изпълняваме нещата, които иска старши треньорът, да следваме плана. Мисля, че в тези два мача ще ни се получат нещата. Всички искаме да излезем с победа. Ще направим всичко възможно.

Не е сериозно да коментирам къде виждам разлика между двамата треньори. Със сигурност ще кажа само положителни неща и за двамата. Никога не съм работил с господин Илиев, радващо е, че сега ще можем”, заяви Десподов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация