Полицията претърси дома на циганина обвинен за убийството на Ферарио Спасов

16:15
Полицията претърси дома на циганина обвинен за убийството на Ферарио Спасов

Среднощна акция в Лясковец, след като прокуратурата пусна шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов. Полицията влезе в дома на пуснатия с мярка „подписка” 24-годишен Начо Пантелеев заради снимка в социалните мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка. Оказва се, че пистолетът не бил негов. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал, обявиха от Нова телевизия.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев. Оказало се, че има втори мъж, който също е от Лясковец, и е роднина на мъжа, причинил катастрофата. Той обаче живее и работи във Великобритания и няма нищо общо с инцидента. Задържаният Начо Пантелеев остава на свобода, въпреки претърсване, което продължи няколко часа.

Участъкът, в който загина Ферарио Спасов, е прав и предразполага към превишаване на скоростта. Това заяви в ефира на „Здравей, България” експертът по авто-мото подготовка Илко Цветков. По думите му ако е имало камера за контрол на скоростта, може би инцидентът е можело да бъде предотвратен.

Жителите на Лясковец казват, че обвиненият за катастрофата се занимава с незаконна дейност. Официално той не работи, въпреки скъпите возила, които управлява.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари