Валентин Михов: Тази ситуация не е за доброто на футбола ни

16:07
Валентин Михов: Тази ситуация не е за доброто на футбола ни

Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов изрази надежда пред Sportal.bg, че мачът между България и Унгария в крайна сметка ще се проведе. Опитният ръководител е на мнение, че срещата трябва да се проведе на цената на всичко.

“Първо искам да изкажа съболезнования за случилото се с Ферарио Спасов и трагедията край Плевен. Много позитивен човек бе Феро, от него съм видял само хубави неща. Жалко, че така се случиха тези трагедии”, започна Михов.

“Мач с Унгария трябва да има на всяка цена. Тези противоборства нека се случват след това, а сега да се вземе решение за излизане от ситуацията. Ако се стигне до санкции, може да има много сериозен минус за българския футбол от тук нататък. В България всеки е срещу всеки, което ме натъжава. Аз винаги съм се стремял да подкрепям нещо хубаво. Когато съм бил на позицията на Боби Михайлов съм взимал решения, сега никой не ми е търсил мнението, за да давам съвет”, добави бившият шеф на футбола ни.

“Защо да няма мач в Пловдив? Нека се спрат за малко работите по стадиона и след това да продължат. Да мине мачът без публика и да няма проблеми, защото единствено българския футбол може да пострада, ако няма среща. Според мен тук има някаква атака срещу сегашното управление. Нека всеки има мнение, нека има спорове, но да са градивни. Тази ситуация не е за доброто на футбола ни”, добави Михов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация