Не чакай до 90-та минута на мача - иновативната спортна функционалност на WINBET

14:45
Не чакай до 90-та минута на мача - иновативната спортна функционалност на WINBET

За първи път в България и само на winbet.bg, вече е наличната новата и иновативна спортна промоция “Ранно изплащане за пазар над 2.5 гола”

Тази промоция е подходяща за играчите, които харесват един от най-популярните пазари в света на спортните залози - “Над 2.5 гола”, т.е. - да се отбележат поне три гола в двубоя.

“Ранно изплащане за брой голове” - функционалност, която за първи се вижда на българския пазар

Както бе споменато, пазарът “Над 2.5 гола” е един от най-предпочитаните от страна на хората, правещи залози на футбол. Този пазар предполага, че в мача ще бъдат отбелязани поне три гола, без значение от кой от участващите отбори. Често обаче се случва подобен залог да е направен, но в мача да се отбележат само два гола. Тогава играчът е съвсем близо до успеха, но в крайна сметка остава с празни ръце, което не е никак приятно, разбира се.

Именно тук на преден план излиза промоцията “Ранно изплащане за брой голове” на WINBET. Благодарение на нея, ако до 33-ата минута на мача са отбелязани два гола, залогът на потребителя съвсем автоматично се затваря и маркира като печеливш. Тогава потребителят вече няма нужда да чака трети гол в срещата, а предвиждането му се счита за печелившо.

Тук трябва да се отбележи, че промоцията “Ранно изплащане за брой голове” е активна единствено за посочени от оператора първенства и турнири. Те са както следва:

•    България - Първа лига 
•    Шампионска лига
•    Лига Европа
•    Лига на конференциите
•    Англия - Висша лига 
•    Германия – Бундеслига 
•    Испания - Ла лига  
•    Италия - Серия "А" 
•    Франция - Лига 1

От WINBET посочват, че промоцията не е активна за пазари с 0% марж, както и за предвиждания, направени с безплатни залози. 

Персонален Power Boost - за още по-високи коефициенти

Няма почитател на спортните залози, който да не приеме с отворени обятия по-високи коефициенти, когато са му предлагани такива. В сайта на WINBET това е възможно благодарение на промо офертата Персонален Power Boost, която може да увеличи коефициента на играча с между 5 и 10 процента, в зависимост от коефициента на избрания от него пазар. Така потребителят получава възможност да запише по-висока печалба, благодарение на увеличените коефициенти.

Не забравяйте и “Ранно изплащане при преднина от 2 гола”

Клиентите на winbet.bg не бива да забравят и промоцията “Ранно изплащане” на игралния сайт, а именно - тази, активираща се при преднина от два гола на подкрепения от потребителя отбор.

Например, ако потребителят е заложил на Челси срещу Манчестър Юнайтед, а “сините” от Лондон поведат с два гола разлика в своя полза, то залогът се затваря автоматично и маркира като печеливш. Така дори и до края на срещата да се стигне до обрат - пълен или частичен, залогът вече е печеливш и отчетен от оператора като такъв.

Двете функционалности “Ранно изплащане” на WINBET могат да бъдат изключително полезни в определени ситуации, а всички останали спортни функции на сайта могат да бъдат разгледани в секция “Промоции”.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация