Изненадаха Рио Фърдинанд с българско вино

20:06
Изненадаха Рио Фърдинанд с българско вино

Бившият английски национал Рио Фърдинанд проведе неочаквана среща с българския футболен общественик Кирил Евтимов. Двамата се засякоха в коридорите на стадион "Емирейтс" в Лондон преди мача между Арсенал и Севиля от Шампионската лига, завършил с победа с 2:0 за английския тим. Евтимов беше на двубоя по покана на своите приятели сред легендите на "артилеристите", а Фърдинанд беше сред анализаторите на срещата за английска телевизия. Рио Фърдинанд беше изненадан от Кирил Евтимов със съвместна снимка, направена преди почти 18 години. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед без никакво колебание се разписа върху фотографията, след като разбра, че Кирил е българин. 

"Бербатов е много готин. Голям футболист. Все му обещавам да дойда в България, но винаги изкача нещо служебно и пътуването пропада. Обещавам, че ще дойда в България при първа възможност", заяви Фърдинанд, който получи за подарък бутилка българско вино. 

Кирил Евтимов изгледа мача в компанията на знаменития ляв бек на Арсенал Найджъл Уинтърбърн, а в кулоарите на стадиона се срещна и с легендите на "артилеристите" Пат Райс и Дейвид О'Лиъри. Евтимов се засече и с Коло Туре, с когото коментираха проведения преди два месеца Мач на надеждата от Стилиян Петров. След края на двубоя Кирил успя да се види и с английския национал Деклан Райс, който си спомни визитата в България с националния отбор. Тогава Англия разби "лъвовете" с 6:0, а Райс остана резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация