В Барса упорито отричат за интерес към Робиньо

21:16
В Барса упорито отричат за интерес към Робиньо
Техническият директор на Барселона Чики Бегиристайн отрече появилите се спекулации, че европейският клубен шампион ще отправи оферта за крилото на Манчестър Сити Робиньо.

Бразилецът е недоволен от своя статут на "Сити ъф Манчестър" и иска трансфер през януари, въпреки че тези твърдения бяха отречени от изпълнителния директор на Сити Гари Кук.

"Гражданите" се подготвят за утрешната си контрола с националния тим на ОАЕ в Абу Даби, а Робиньо ще играе и пристигането на делегация от Барселона увеличи спекулациите около бразилеца. Бегиристайн, заедно с директора по футболните въпроси Раул Салей и членът на борда на Барселона Алберт Перен, са в Залива за утрешния жребий за Световното клубно първенство на ФИФА, което започва следващия месец. Бегиристайн заяви за сайта на Барса:

"Ние няма да се срещаме със Сити. Тук даже липсва първия етап на целия процес, няма среща между мен и Гуардиола. Щом се вземе някакво решение, ние ще следваме нашата си стратегия. Такава среща - между мениджър и технически директор, няма. Ще гледаме само мача на Сити и това е всичко."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
12.11.2009 00:08

ха нали ми кой ще играе по дясното крило. Аз или ти ? *lol* *lol*