Левски и Цветан Георгиев победиха Черно Море

07:55
Левски и Цветан Георгиев победиха Черно Море
Само 48 часа, след като бе приет т.н етичен кодекс отборът на Левски успя да постигне класически успех срещу варненския Черно Море в първи мач от петия кръг на нашата "А" група, но не и без помощта на главния рефер Цветан Георгиев.

Истина е, че играчите на Никола Спасов не показаха тази игра, която демонстрираха в европейските клубни срещи, но да ти свирят 2 дузпи, втората от които повече от измислена и да ти дадат червен картон още до 34-та минута на мача си е наистина смешно.

"Сините" откриха заслужено още в 16-та минута, след като Георги Христов реализира отсъденият 11-метров наказателен удар за игра с ръка на Тянко Дяков.

Стигна се и до 34-та минута, когато отборът на Емил Велев получи правото да изпълни втора дузпа, но този път тя бе видяна единствено от Георгиев. Последва втори жълт картон за виновника и в първия случай - Дяков и "черноморци" трябваше да доиграят мача в намален състав и с 2 гола пасив.

Второто полувреме премина на далеч по-бавни обороти, като за отбелязване са пропускът на Георги Иванов-Гонзо, останал очи в очи с вратаря Хмарук и попадението на резервата Тиберканин, който в 87-та минута оформи крайното 3:0.

Съставите на двата отбора:

ЛЕВСКИ: Петков, Миланов, Рабех, Бистрон, Вагнер, Гаджев, М.Иванов (54-Сърмов), Зе Соарес, Христов (62-Тиберканин), Жоазиньо (75-Димитров), Г.Иванов (Киш, Минев, Тасевски, Кръстовчев)

ЧЕРНО МОРЕ: Хмарук, Ст.Стоянов (50-Домакинов), Александров (82-Андонов), Петков, Андре, Юруков, Алекс, Илиев, Периш, Дяков, Фернандес (60-Костадинов) (Илчев, Георгиев, Лазаров, Бачев)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
23.09.2008 21:51

dunavec, за познанията ти какво е дузпа, трябва да скочиш сам в Дунава! А за съдийството си ( в полза на правилния отбор ) Баничката трябва да бъде хвърлен там ..... да те спасява !

major_Gluteus
13.09.2008 21:12

dunavec познаваш правилата в футбола колкото Леков и шефа му Боби Перуката.Време е да скочиш в Дунава.

aivano
13.09.2008 19:17

Баничката свири идеално ЗА УЕСКИ!
Точно когато се печеше гола в тяхната врата и за 15 минути варненци можеха на 2 пъти да вкарат/сините да мятат метани на техния Аллах дано Урсула остане при тях до края на кариерата си,защото той ги крепи/ Баничката свири дузпата,която наистина може и да беше дузпа,а и футболистите на "Черно море"не спориха със съдията,но за да не стане грешка реши да даде малко след това и втора,която бе по-смешна и от тази миналата година,когато защитник на "Локо"Пд или "Ботев" не помня игра с глава и съдията даде дузпа!!!!!!!!
ТОВА ЛИ Е НОВАТА ПОЛИТИКА В СЪДИЙСТВОТО,АМИ ЧЕ ТЯ СИ Е СЪЩАТА КАТО СТАРАТА,ДОРИ И ПО-ЛОША!!!!!!!!!!!!!!!!

liverpool77
13.09.2008 13:52

Dunavec, по тази логика 1 тежък предмет, който бъде хвърлен и рикошира в теб и уцели човек ... следва да обвинят теб? Виновен си нали, че си бил там, че си не реагирал и т,н ... не дай боже стане нещо с теб пак ти си виновен ... има умишлено и неумишлено ...

dunavec__
13.09.2008 13:13

При първата дузпа задължителен червен картон! Когато топката отива към вратата и е спряна с ръка/без значение волно или не/ се наказва с червен картон и дузпа, защото това нарушение на правилата спира директен гол.
Втората дузпа явно съдията компенсира за грешката си при първата, когато не даде задължителния червен картон.

player_888
13.09.2008 12:43

Чиста победа на "баничката".Ама трябваше да свирне още една и за Гонзооглу,че да може и той най-накрая да отбележи гол.

Gazarcheto
13.09.2008 11:35

То ако не свири съдиата за тех те немогат да бият почти винаги е било така

zarko_01
13.09.2008 11:21

И какъв черван картон при първата дузпа?????????????????
при положение че раката на човека е до тялото му???
Дузпа-да картон -не дори и жълт нямаше!!!

zarko_01
13.09.2008 11:19

смешен садия няма какво повече да се каже!
Моряците дори на моменти надиграваха левски, и ако съдиата вийдаше нормално, както всички нас мача можеше и да е X!
Ако Левски играят така срещу Жилина отново ще берат голям срам!
А тогава съдиата няма да помага!!!

BoBi_Levskara
13.09.2008 11:17

Вярно че Дяков трябваше да получи червен картон още при първата дузпа но аз гледах повторения и мога да ти кажа че наистина само съдията видя втората дузпа просто нямаше такава

pafata
13.09.2008 11:12

За втората дузпа може и да е нямало. Бях на мача и не съм гледал повторения, но червеният картон със сигурност закъсня.

pafata
13.09.2008 11:06

Съдията пак бил виновен. Тоя човек направи безумната грешка да не изгони Дяков, когато избива с ръка топка насочваща се към мрежата. После логичното се случи. Интересно ми е каква дузпа трябва да свирят за Левски, за да може цесекарите да не си отворят усттите?

ducu64
13.09.2008 10:11

Защо изобщо ги коментирате тези нещастници???

Ivan_9571
13.09.2008 09:52

Левски нищо не са виновни. Щом съдията е свирил, значи е имало дузпа. Ако бяха цска, убеден съм, нямаше да има такива думи, т.н. Левски и съдията победили... Ще се види срещу Жилина. Аз казах, ако с тази игра искаме да ги отстраним, няма да стане. Левски трябва да стане отбор, и като вкарат гол, не Георги Христов да се мята на врата на Гонзо, а да поздрави по- младите. Докато 9-ката е в Левски, отбор няма да има, и вечно ще се делят на млади стари, добри и слаби. Въпреки всичко, Само Левски

Sqwidward
13.09.2008 09:31

Винаги излиза, че Левски е подпрян, а ЦСКА ощетен. По скоро съдията ни прекара нас при първата дузпа, защото топката влизаше във вратата, а защитникът на Черно море изби топката с ръка и още тогава трябваше да му даде червен картон. За втората дузпа и аз не съм убеден, че я имаше. Както можеше да се даде, така и не. Виждал съм къде-къде по-фрапантни съдийски грешки. Винаги много съм се дразнил от това, че половината спортни всекидневници са сини, а другите червени. Трябва да има малко обективизъм. Досега, специално тук, не съм видял една статия която да оплюва ЦСКА

morqka
13.09.2008 09:08

Ей bunzenthal ли си къв си не те знам , пък е не ме интересува ... явно си левскарче ... да те питам нещо ... Доволен ли си от победата на "сините" ... ако ми отговориш "Да" значи нямаш нищо общо с футбола и разбираш от него колкото разбира една "баничка" ... с такива игри и такива садийски аванти никога няма да сте отбора който искат повечето сини фенове ... ще си играете в БГ първенството , разни баници и кифладжий ще ви бутат аванти , ще се мислите за много велики ... и на края като отидете да "защитавате" честа на България пак разни смешни отборчета като Бате ще ви го забият в Д-то ... честито "шампиони"

arsen
13.09.2008 09:04

Е как се играе 12 срещу 10 кажете ми.Започнаха промените в Бг футбола ама ефекта е отрицателен.То май по-зле стана.Срамувам се от бг играчите от цялото ръководство и плюя на тях.

liverpool77
13.09.2008 09:03

Добро утро на всички Buzenthal, обективността ти пречи явно, както на повечето левскари, първият пост е на момче от Левски и си признава, че го е срам, ти вероятно си още недоспал, я измий оченцата и пак ела да обсъдим кое е чорбарското? Поредните 2!!! дузпи, които този път похвално вкарахте, "реалният" червен картон или кое? Май и да падате и да биете все за велики се имате, а ми нямаше 2 дузпа, никакъв втори жълт картон и т,н ... че бяхте по-добри бяхте. Т.е от два слаби отбора бяхте по-малко слабия ... ред е на Жилина ... да ви ожили, ако не промените облика си за 3 дена, но не виждам как да стане ... може би, ако се лишите от Гонзо и налагате и вие млади играчи, то след 2-3 сезона може да започнем да гледаме поне малко по-качествен футбол ...

bunzenthal
13.09.2008 08:48

Ей нема такъв чорбарски сайт като вашия - просто сте уникални !

plamen_ch
13.09.2008 08:40

Ако това е феърплея за който бленува Боби Михайлов ....
При тези съдииски аванти които се дават на ПФК "Дузпа-Калъфка" от Подуяне те не могат да изиграят един нормялен мач в Бългрия и после се чудят защо идват БАТЭ-та и Тампере-та. Сега пък ги чака Жилина.

danas1970
13.09.2008 08:37

Левскар съм,но от такива "победи" ме е срам!После се чудим защо разни анонимници ни правят за смях в Европа!