Любо Пенев: Тук съм като у дома си, но някои хора винаги ще бъдат гости

20:40
Любо Пенев: Тук съм като у дома си, но някои хора винаги ще бъдат гости

Наставникът на Хебър 1918 Любослав Пенев даде мнението си след поражението с 0:3 от ЦСКА София на стадион "Българска армия". Ел Голеадор направи любопитно встъпление относно армейския дом.

"Аз съм си вкъщи, аз съм си вкъщи. Има много хора, които посещават "Българска армия", но не са си вкъщи. И винаги ще бъдат гости. Въпреки че загубихме, инкасирахме три гола, отборът игра много добре, с добра скорост, добра динамика, но в определени моменти ни липсваше прецизност, доволен съм от момчетата. ВАР трябва да бъде по-прецизен в определени ситуации, съвет към ВАР: трябва да са по-прецизни, това е. 

Прогрес е точната дума, даже снощи имахме видеоматериал, който показах на момчетата - сравнителна таблица от миналата година и сега, да видят, че има прогрес, ние израстваме. Искаме да се надиграваме с противника, без значение с който отбор, на кой стадион играем. Загубихме, но това е поведението, което искам да виждам. Отношението и отговорността - начинът, по който стоиш на терена. Не трябва да се влияем - да, не е приятно в края на полувремето или в началото на мача да получиш гол, но се случва. Трябва да бъдем по-осторожни.

Много картони за нас, нито един за противника, това не е нормално, аз гледам мача отблизо. Веднага се вади картон за Хебър, много лесно, много бързо, след това този футболист много внимава. Има дисбаланс в тези решения, това казвам. Имаме двама, които са трайно контузени. Имаме наказан футболист, Охене е с болежка от миналата седмица, готвим се с морал и оптимизъм за следващия мач", каза бившият капитан, президент и старши треньор на ЦСКА. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация