Ливърпул решава проблемите си в нападение с Карлтън Коул

20:31
Ливърпул решава проблемите си в нападение с Карлтън Коул
Ливърпул ще се опита да привлече нападателя на Уест Хям Карлтън Коул през януари, за да се опита да реши проблемите си в атака, съобщава "Индипендънт".

Имайки в предвид финансовата криза при "чуковете", техните шефове ще са готови да слушат оферти за една от своите звезди.

Коул е един от най-постоянните играчи в атаката на лондончани и през този сезон той вече успя да се разпише шест пъти с фланелката на "чуковете".

Ливърпул пък спешно се нуждае от класа в нападение, след като през този сезон Фернандо Торес е постоянно контузен и това пречи много на формата на отбора.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
12.11.2009 20:34

Ами просто е бе хора аз поне си мисля, че Бенитез не може да построи играчите си както трябва. ето и един пример на вратата Хосе Рейна пред него защитници Глен Джонсън, Карагър, Агер и Аурелио халфове Джерард и Бенаюн, а по крилата Кайт и Бабел и накрая двамата Нападатели Торес и Н'гог. Ето ви една схема *lol*

SuNrIsE
12.11.2009 02:20

просто е време карагър да седне на пейката ужасно слаб много грешки ...

ceco26
12.11.2009 01:04

Глен Джонсън си играе добре по фланга, в атака. Бенаюн може би трябва да е атакуващ халф, Каут и Бабел да са крила, Рейна си е вратар. Остават само централен защитник и нападатели. Карагър вече си е на годинки и играе опасничко за зоната си. Оня спартанец за резерва става, а Агер, като че ли трябва още малко да се потруди, но него не съм го наблюдавал много. Шкъртел ме кефи, но също има какво да се иска от него. Фабио Аурелио добре, но му трябва още малко време, за да е във форма и да го използват, особено на статичните, в полза на Ливърпул. Според мен имат нужда от пълен състав и от повече тренировки /за някои ситуации/. Определено им липсва желанието за игра, а не чак толкова Шаби Алонсо и да пускат титуляр най-после тоя Акуилани, егати мадоната дето е, сума ти пари дадоха, а още не играе на ниво за титулярния състав. *sick*

spitarata
11.11.2009 23:27

Бент *thumb_down* Тоя сезон малко по така ма саа повтаряме се ма догодина може би макар,че винаги има шансове!!Трябва ни единствено по млада версия на Джерард и крило като Аарън Ленън ..защо ни е защитник имаме достатачно Агър според мен е доста добър..

Lollipopp
11.11.2009 23:04

на Ливърпул им трябват - един здрав централен защитник , офанзивен халф който да изнася и да разпределя топката и поне 2-ма нападатели (нещо от сорта на Коул и Бент) *smile*

xades_bg
11.11.2009 20:39

Те да вземат един атакуващ халф 4е немогат да изнасят топката.Просто Бенитез обърка нещата нещо.Колебая се дали трябва да си ходи ,но май трябва.Само обаче нз кой ще може да го замести.
YNWA