Павлюченко: Искам да се махна от Тотнъм

19:00
Павлюченко: Искам да се махна от Тотнъм
Нападателят на Тотнъм Роман Павлюченко заплаши, че ще напусне "Уайт Харт Лейн", заради малкото излизания с титулярния състав на тима през този сезон.

Руският нападател не стана част от първия отбор и се страхува, че това може да продължи като тенденция, която ще го извади и от отбора на Русия за ЮАР 2010.

"Искам да напусна клуба. При тези обстоятелства е невъзможно да остана тук. Стоя на резервната скамейка повече от половин година и по този начин е възможно да загубя мястото си и в националния отбор. Важно е да намерим компромисно решение, с което всички ще останем доволни - и аз, и Тотнъм, и новия ми клуб",  заяви Павлюченко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
12.11.2009 22:51

ми кат неиграе мн ясно че иска да се махне, аз не смятам че е слаб нападател, в началото на ерата Хари Реднап в Тотнъм, той играеше по често и вкарваше заедно с Бент, сега се завърнаха Дефоу, Кийн и Крауч ест че те ще са първи избор

charpaka
12.11.2009 16:04

Какво стана бе Казашка свиня? Нали се врече в любов на ТОТНЪМ! Нали щеше да ставаш по-важен от Бербатов за ТОТНЪМ? ХАХ СМЕШНИК! Говореше тук и там, че Бербо бил нелоялен и че не бил мъж по начина, по който напусна Шпорите. Мизерника дори неможа да се наложи в ТОТНЪМ, а какво да говорим за по-голям клуб.. смешника да си ходи да рита във Надон и Владивосток *smile*))))