Дън: Доменек прецаква Франция!

15:57
Дън: Доменек прецаква Франция!
Защитникът на ЕЙРЕ Ричард Дън заяви, че Раймон Доменек постоянно обърква играта на Франция и поради това албионците имат шанс в предстоящия бараж срещу "петлите".

" Франция винаги има страхотни футболисти и някой, който им обърква играта. В последните два квалификационни цикъла те успяха да се класират, но може би сега им е време да се провалят", коментира Дън пред "Гардиън".

"Ако успеем да поведем, си мисля, че те нямат човека на пейката, който да успее да им помогне да обърнат мача", допълни бранителят.

"Доменек може да бъде нашият коз в двубоя, но също така неговото присъствие може да се яви и като димна завеса. Да не забравяме, че французите играят много добре в последните си няколко мача", споделя Дън.

"Ясно е, че той няма уважението на играчите в съблекалнята. Когато той заведе тима на тенис - турнира Париж - Мастърс и го показаха на големия екран, публиката започна бурно да го освирква. Междувременно играчите му се смееха", каза още Ричард Дън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal4yy
11.11.2009 20:45

Да ти сигурно не си чувал за Давид Трезеге,Франк Рибери,Н.Анелка,Тиери Анри те са някви слабаци незнаехте ли.. *lol* а ве може Франция да не играят добре,но се надявам да бият ти самохвалковци трябваше да сме на тяхно място *cigarette*