Бижутера: Ратко беше строг и затова с него не се получи

14:30
Бижутера: Ратко беше строг и затова с него не се получи
Нападателят на Левски Христо Йовов направи интересно разкритие, заявявайки, че Ратко Достанич се е провалил в "синия" клуб, защото е бил много строг.

"Мисля, че Ратко Достанич е добър треньор. Той обаче беше строг, а това явно не се харесва на футболистите, защото са глезени хора. Гонзо намери точната вакса, така че футболистите да са доволни, а дисциплината да е желязна”, разкри Бижутера пред "Дарик".

„В никакъв случай обаче българските футболисти не са по-различни от другите. Навсякъде има абсолютно същите ситуации. В Англия са много повече случаите с пияни футболисти и т.н. Това е храна за хората и медиите. Важно е да има зрелище и да се продава пресата, с някоя сензация", каза още Йовов.

Както е известно, по времето на Достанич на "Герена" шампионите записаха една от най-черните серии в историята, губейки поред няколко шампионатни мача. С това си изказване Йовов също така намекна, че слуховете за бойкот срещу сърбина не са били особено преувеличени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamqra
11.11.2009 17:39

Да и аз съм на това мнение , Съседя *thumb_up* *lol*

sasedq
11.11.2009 15:19

Просто ратко пиратко е сбъркал тренировките. Една тренировка трябва да протича само с хирсто йовов да му се слага топката на 2 см от гол линията без вратар и той да се опита да вкара.