Ел Маестро обмисля ротация в атака за двубоя с Арда

09:33
Ел Маестро обмисля ротация в атака за двубоя с Арда

Нестор Ел Маестро има една въпросителна преди днешната среща с Арда, която е свързана с върха на атаката. В последните двубои там започваха Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Хаитянинът обаче нареди няколко слаби мача и не е изключено да седне на резервната скамейка. Фаворит за негов заместник е Матиас Фаетон, който най-накрая се събуди в последния кръг срещу Пирин и донесе победата с 2:1 с гол и асистенция за ЦСКА, пише "Тема спорт".


Националът на Гваделупа обаче не се чувства много комфортно на върха на атаката, като е доста по-полезен, когато има по-свободна роля и може да излиза на фланга, както беше в Благоевград, когато се появи на мястото на Тобиас Хайнц.


Норвежецът обаче със сигурност ще стартира като титуляр днес и е много вероятно Фаетон да остане на пейката и отново да чака включване през втората част, въпреки силното си представяне в предния кръг. При такова решение на Нестор Ел Маестро, нов и може би последен шанс да се завърне към формата си ще получи актуалният голмайстор на тима Назон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация