В Босна пишат: Ханкич в Лудогорец е сигурен залог

08:08
В Босна пишат: Ханкич в Лудогорец е сигурен залог

Лудогорец сериозно изкушава вратаря на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич, пишат в Босна и Херцеговина. 29-годишният страж е роден в Австрия, но има босненско потекло. 


Лудогорец не се е отказал да привлече Ханкич, въпреки че се раздели с треньора Ивайло Петев. Напротив - интересът към него продължава да е изключително сериозен. Българският шампион изкушава Хидайет по всякакъв начин. Той е под номер 1 в списъка на клуба за играч под рамката. И може да се каже, че негов трансфер в Лудогорец е сигурен залог”, пише sportsport.ba. 


“Интересното е, че Ивайло Петев за втори път се разминава с Ханкич. Когато беше селекционер на Босна и Херцеговина, той планираше да изпрати повиквателна на вратаря, но преди да го стори, бе освободен”, допълва изданието. 


Ханкич пристигна в Ботев в началото на 2022 година. През този сезон той има 9 шампионатни мача за тима, а носи и капитанската лента. 


В момента Лудогорец разполага на вратата със Серджио Падт и Симон Слуга, но се очаква първият да бъде трансфериран през зимата. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация