Още двама национали аут за Шахтьор, Мъри повика Генчев и Иво Иванов

14:14
Още двама национали аут за Шахтьор, Мъри повика Генчев и Иво Иванов
Защитниците Станислав Манолев и Пламен Николов няма да пътуват с националния отбор за приятелския мач с носителя на купата на УЕФА Шахтьор Донецк в Анталия, съобщиха от БФС.

Двубоят е на стадион "Ататюрк" от 19:00 часа в петък, 13 ноември, а Манолев и Николов отпадат от групата поради здравословни проблеми. На тяхно място селекционерът Станимир Стоилов повика Станислав Генчев от румънския Васлуй, за когото бе получено специално разрешение от клуба му, както и Иво Иванов от Берое.

Както е известно, поради травми, срещата с Шахтьор ще пропуснат Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.

БФС изпрати повиквателна и на защитника на Левски Йордан Милиев, който обаче няма да може да се присъедини към националния отбор, тъй като е контузен.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shampoo
12.11.2009 00:04

няма заштитници каде е валио илиел

lubo_309
11.11.2009 17:11

Към нападателите трябва да добавим и Мартин Петров и Ивелин Попов и се разбира защо Камбуров не може да се пребори за титулярното място, а да не забравяме, че всички от изброените играят доста мачове на по-високо ниво за разлика от Камбуров, който си играе само във вътрешното първенство, а това е минус от колкото някакъв плюс.

Don_Cocaine
11.11.2009 15:48

Вие сте много зле чесно ви казвам ,я ми кажете от кога Камбуров не е вкарвал гол?А на кого на мястото ще го пусне на Бербатов ли?Или на Божинов, и отделно имаме Домовчийски и Рангелов за кво ни е Камбуров, Мъри го каза точно и ясно ,че не може да се пребори с конкуренцията, което си е така.

sasedq
11.11.2009 14:44

Мартин Камбуров заслужава титулярно място в националния а те не го викат даже.Поне да пробва един мач с него без това тея нищо не правят.

blade_forever
11.11.2009 14:34

Това за Милиев ме радва защото все пак е бил футболист на любимият ми Локомотив Пд. beastt -> Прав си *stop* Мартин Камбуров има място в националния отбор *thumb_up*

beastt
11.11.2009 14:21

Чудя се кога ще се сети да викне Мартин Камбуров *wonder*