ЦСКА няма да предлага нов контракт на Кох

06:58
ЦСКА няма да предлага нов контракт на Кох

Един от капитаните на ЦСКА София Мено Кох няма да получи предложение за нов договор, твърди “Тема Спорт”. Настоящото споразумение на нидерландеца изтича в края на сезона, а от януари той ще има право да преговаря с клубове, където да отиде като свободен агент през лятото. Не е изключено още през зимата да се стигне до раздяла между двете страни. 

29-годишният централен защитник стартира сезона като титуляр, но след идването на Нестор Ел Маестро и промяната на тактическата постройка треньорът започна да налага Християн Петров и Браян Кордоба в ядрото на ариергарда. Кох се завърна на терена, когато колумбиецът получи травма срещу Ботев (Пловдив), но в последните срещи пак беше изместен, този път от Енес Махмутович. 

През зимата от контузия ще се завърне и друг нидерландец - Юрген Матай, и Кох се очертава да стане пета опция за сърцето на отбраната. През миналия месец защитникът даде интервю, в което призна, че не е наясно с бъдещето си. 

Договорът на Махмутович също изтича през лятото, като все още не е ясно дали от “Армията” ще направят стъпки за подновяването му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация