Меси сигурен в успеха срещу Интер

15:11
Меси сигурен в успеха срещу Интер
Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че очаква неговият тим да спечели предстоящия сблъсък с италианския шампион Интер в груповата фаза на Шампионска лига. Каталунците са застрашени от отпадане от надпреварата, след като имат актив от 5 точки, колкото има и Рубин Казан, а лидер са "нерадзурите" с 6 точки. Четвъртият в група "D" Динамо Киев имат актив от 4 точки.

"Ние трябва да спечелим мача с Интер. След като загубихме точки от Рубин, нямаме повече право на грешки. В противен случай класирането ни за следващата фаза ще бъде поставено под голям въпрос", заяви Меси.

" Интер са много силен отбор, имат добри футболисти във всички линии и това им дава възможност за различна тактика на игра. Треньорът им Жозе Моуриньо също е доказан специалист и това ги прави доста опасни. Ние обаче не се страхуваме и мисля, че ще победим на "Камп Ноу", коментира аржентинецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lyuben_007
12.11.2009 20:19

Меси е сигурен в успеха срещу Интер *lol* *lol* Да бе те не можаха да бият Рубин Казан ша бият Интер но нз може късметът да е nq tqhna strana *thumb_up* само Юнайтед *beer*

crissttiano
11.11.2009 17:36

cris_7 не искам да ти се меса ама другата година ако Пато земе златната топка сигурно тогава ше пишеш Пато най-добрия нз на колко си години може и да си голям ама нз *wink* Меси не трябва да казва голяма дума защото Интер са способни на един грозен Х и това може да коства на Барса много *thumb_up* само Юнайтед *beer*

Cris_7
11.11.2009 17:14

Дано да ги бием! Меси the best! *thumb_up*