Челси посреща Арсенал в едно от дербитата на Висшата лига

11:30
Челси посреща Арсенал в едно от дербитата на Висшата лига

Предстои още един вълнуващ кръг на английската Висша лига, защото един срещу друг се изправят два от големите лондонски тимове - Челси и Арсенал. Срещата ще се проведе на “Стамфорд Бридж” в английската столица, а както винаги, конкурентни залози за футбол и множество възможности за спортни залози за мача могат да бъдат открити в спортната секция на winbet.bg.

Но какво може да се очаква от срещата между “сини” и “червени”?

Челси срещу Арсенал - два отбора, които не никак близо един до друг в класирането

Макар и да спечели последните си два двубоя във Висшата лига срещу Фулъм и Бърнли, Челси остава извън Топ 10 на класирането. “Сините” са 11-и в таблицата с 11 точки, като сега пред отбора на Маурисио Почетино целта е само една - да започне изкачване нагоре в подреждането.

Възможно е таранът Никълъс Джаксън да се завърне сред титулярите срещу Арсенал, след като той отбеляза един от головете за успеха с 4:1 над Бърнли на “Търф Мур”. В същото време украинският национал Михайло Мудрик също е опция за стартовите единадесет, докато Енцо Фернандес и Мойзес Кайседо отново ще трябва да изнесат тежестта в средата на терена.

На winbet.bg, всички футболни фенове могат да използват супер завишени коефициенти и за евентуален успех на Арсенал. “Артилеристите” се представят доста по-добре от съперника, имайки предвид, че отборът на Микел Артета има равни точки с лидера Тотнъм и се намира на втора позиция в таблицата. В последния си мач Арсенал срещна шампиона Манчестър Сити и постигна ценен успех с 1:0 на “Емиратс”. Габриел Мартинели отбеляза единствения гол в мача, макар и с помощта на рикошет.

Голямата дилема пред мениджъра Микел Артета остава състоянието на звездата Букайо Сака. Крилото е близо до завръщане в игра, но испанският мениджър ще трябва да реши дали да го използва срещу Челси. Не е изключено той да попадне в групата за мача, но сядайки на пейката.

Арсенал се намира в добра форма, като “артилеристите” имат четири победи и едно равенство в последните си пет срещи. Може да се каже, че това ги прави фаворит в сблъсъка с Челси, макар и на чужд терен.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове за пазар над 2.5 гола

Игралният сайт WINBET представи функция, която за първи път откриваме в България - ранно изплащане за брой голове за пазар над 2.5 гола. Това означава, че ако до 33-ата минута на мача се отбележат две попадения, а потребителят е “играл” пазар “Над 2.5 гола”, неговият залог автоматично ще се затвори и ще се маркира като печеливш, без значение какъв е крайният резултат от мача. 

Персонален Power Boost за още по-висок коефициент

Активните потребители имат възможността да се възползват и от още една от многото полезни спортни функционалности на winbet.bg - Персонален Power Boost. Този инструмент може да им донесе увеличение на коефициента между 5 и 10 процента, в зависимост от коефициента на играния пазар.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация