Сеск Фабрегас принадлежи на Барселона

16:59
Сеск Фабрегас принадлежи на Барселона
Полузащитникът на испанския шампион Барселона Шави Ернандес призова капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас да се присъедини към каталунския тим. Играчът на "артилеристите" е често свързван с трансфер на "Камп Ноу", а както е известно той е юноша на отбора от Примера дивисион.

Според Шави с Фабрегас в средната линия на Барса ще се оформи прекрасно партньорство между испанските футболисти.

"Искам Фабрегас за мой съотборник и партньор в Барселона. Ако Сеск дойде при нас - това ще бъде страхотно. Заедно с него можем да направим прекрасни неща", заяви Шави.

"Той е отличен футболист, а в неговото ДНК е записана Барселона. Той е идеалният атакуващ полузащитник за нашия отбор", каза още плекмейкърът на каталунците.

Фабрегас често обявява лоялността си към Арсенал и обеща титлата в Англия за своя тим, но Барселона подготвя солидна оферта за 22-годишния си юноша и няма да е изненадващо, ако той скоро заиграе на "Камп Ноу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sarris
14.11.2009 09:11

Колко много хора от Арсенал отидоха в Барса и к'во направиха нищо Хлеб не съм го чул нито един пък,Анри добре играе там 62 мача 32 гола,но остарява Емануел Птити и ся др в момента не са сещам.Там ще стои в сянките на Меси,Ибра,Шави и други по-добре според мен Фабрегас да си остане в Арсенал.

fuLL_Tim3
11.11.2009 22:02

абе струва ми се че барса е по-добър избор за него..... съвсем без пристрастно го казвам *thumb_up*

arsenal4yy
11.11.2009 19:15

Принадлежал на Барса тогава за к'во го махнахте от Барса ся като Арсен Венгер го разви както всички млади играчи вие са натискате да го земете САМО АРСЕНАЛ ОЛЕ ОЛЕ *smile*

DuFkaTa
11.11.2009 17:37

фабрегас принадлежи на Арсенал, защото има договор с тях *stop*

lamqra
11.11.2009 17:14

WINNER.BG , кога ще престанете да пишете за Фабрегас и БАРСА ?! Писна ми всеки ден да ви чета простотийте ... Фабрегас , може и да е бил на Барса , но сега е собственост на АРСЕНАЛ И ТОВА Е ФАКТ !!! И НЕ ВИЖДАМ КАК , АКО АРСЕНАЛ ВЗЕМЕ НЯКОЯ ТИТЛА ТОЗИ СЕЗОН , ФАБРЕГАС ДА СИ ОТИДЕ !!! СПРЕТЕ !!! *angry* GO GO GUNNERS !