Барса набеляза Алварес за заместник на Левандовски

07:19
Барса набеляза Алварес за заместник на Левандовски

Нападателят на Манчестър Сити и Аржентина Хулиан Алварес е желан от Барселона. Каталунският гранд вече планира бъдещето си след Роберт Левандовски, като се има предвид, че той е в средата на 30-те и не му остава още много футбол на най-високо ниво.


Според информация на "Спорт" треньорът Чави Ернандес е голям почитател на Алварес и иска да го има в състава си. Именно той е дал идеята за евентуалното негово привличане в бъдеще.


Алварес не е редовен титуляр за Сити, като ту влиза, ту излиза от титулярния състав, но има шест гола и пет асистенции в 13 мача. Нападателят се чувства еднакво удобно както в ролята на централен нападател, така и по фланговете, като същевременно може да играе и рамо до рамо с Ерлинг Халанд.


Барса вече си осигури услугите на бразилското дете чудо Витор Роке, но се притеснява, че Роберт Левандовски може да замине за Саудитска Арабия през януари или следващото лято. Това е и основната причина на "Камп Ноу" да обмислят варианти за негов заместник, ако това се случи, като са се спрели именно на Алварес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация