Американското турне на Германия приключи с реми срещу Мексико (видео)

08:20
Американското турне на Германия приключи с реми срещу Мексико (видео)

Американското турне на Германия приключи с равенство срещу Мексико - 2:2. Преди това Бундестимът победи с 3:1 САЩ. 


Проверката във Филаделфия беше част от подготовката на германците за финалите на Европейското първенство догодина, на което те ще са домакин. Тимът на Юлиан Нагелсман откри резултата с гол на Антонио Рюдигер, но до почивката Ариел Антуна изравни, а в началото на втората част Ерик Санчес изведе “ацтеките” напред. Много скоро обаче Никлас Фюлкруг възстанови равенството.


В 4-ата минута Льорой Сане овладя топката на десния фланг и подаде на Мусиала, койтоведнага потърси комбинация с Флориан Виртц, но Гийермо Очоа отрази удара на младата звезда на Байер (Леверкузен). Мексиканците отговориха с опасен изстрел на САнтиаго Хименес, преминал на сантиметри от гредата.


Германия взе преднина в 25-ата минута, когато Сане центрира от корнер, Робин Госенс продължи топката с глава към Рюдигер и централният защитник от няколко метра я прати в мрежата. Малко след гола Рюдигер беше замесен в любопитна ситуация в другото наказателно поле. След единоборство с него Хименес падна и поиска дузпа,но съдията даде знак играта да продължи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация