Гонзо: Извиняваме се на феновете в България

22:19
Гонзо: Извиняваме се на феновете в България

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо сподели мнението си за загубата на националния отбор от Албания. Съставът на Младен Кръстаич отстъпи с 0:2 в Тирана.

"Отборът се опита да играе, без положения ни вкараха два гола. Пробвахме се през втората част да излезем в по-предни позиции, но това не даде резултат. Разочаровани сме от последните два мача, но това е положението. Ще си понесем критиките", заяви Гонзо.

Той говори и по темата за евентуална раздяла с национални селекционер. 

"Решенията се взимат групово. Президентът трябва да събере изпълкома и да решим. След като сме загубили толкова мачове, не може да сме спокойни. Виждаме, че голяма част от играчите не са титуляри по клубовете си", каза Иванов.

Попитан за нападките на Атанас Караиванов към Кръстаич, той отговори: "Всеки си има мнение и може да заеме страна. Когато един отбор не играе добре, тези неща излизат на преден план. Дадохме шанс на доста млади играчи. Това ни беше идеята, резултатите ще дойдат след две години. Извиняваме се на феновете в България, но не трябва вината да се хвърля само върху Кръстаич."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари