Мено Кох отново сяда на резервната скамейка

09:22
Мено Кох отново сяда на резервната скамейка

Един от капитаните на ЦСКА - София Мено Кох отново ще се заседи на резервната скамейка в следващите седмици. Нидерландецът започна сезона като титуляр, но след идването на Нестор Ел Маестро и промяната на тактическата постройка, треньорът започна да залага на Християн Петров и Браян Кордоба в ядрото на ариергарда. 


Кох се завърна на терена, когато колумбиецът получи травма на стадион „Христо Ботев“ срещу Ботев, но в последните две срещи пак бе изместен, този път от Енес Махмутович. Кордоба също вече е напълно възстановен от травмата си, като Мено остава четвърта опция за центъра на защитата, пише “Тема спорт”.


Той игра цял мач в 60-минутната контрола с Литекс в събота, като тромавостта му за пореден път доведе до напрежение пред червената врата. Освен това на два пъти действа нескопосано в наказателното поле и даде поводи да се отсъди дузпа, но съдията подмина тези ситуации. Въпреки това действията му дадоха ясен сигнал на Нестор Ел Маестро, че решението да го постави на пейката е правилно и сърбинът с британски паспорт ще продължи да се придържа към него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация