Ботев прави опит да си върне Неделев през зимата

08:01
Ботев прави опит да си върне Неделев през зимата

Ботев (Пд) ще опита да си върне Тодор Неделев от Лудогорец. Очаква се през зимната пауза пловдивчани да предложат на шампионите да вземат халфа под наем поне до края на сезона, а след това да преговарят и за откупуването му.


Неделев изненадващо подписа с Лудогорец в началото на тази година. Клубът от Разград плати за правата на най-добрия футболист на Ботев в последните 20 години мижавите 180 хил. евро. От началото на този сезон обаче Неделев е твърда резерва при "орлите" и почти не влиза в плановете на треньора Ивайло Петев. Дори се твърди, че наставникът въобще не смята да разчита на него за в бъдеще и това е причината "канарчетата" да си го поискат обратно в Пловдив.


Още докато беше национален селекционер, Ивайло Петев почти не разчиташе на Неделев, независимо че тогава той бе в отлична форма. Под негово ръководство Тошко има едва 4 мача за "трикольорите". Само в два от тях той бе титуляр - срещу Италия (0:1) за 66 минути и за едно полувреме срещу Хърватия (0:3). В другите два мача той има общо 16 минути, появявайки се като резерва.


Преди около месец също имаше информации, че Ботев иска да си върне Неделев. Тогава неговият мениджър Иван Чворович ги отрече и изрази надежда, че клиентът му ще се наложи в Лудогорец. Сега обаче ситуацията е по-различна с оглед на ясното негативно отношение на Петев към халфа.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация