Атанас Илиев пише история за Черно море

08:36
Атанас Илиев пише история за Черно море

Атанас Илиев започна много силно зенота, като една от причините за възхода на Черно море са неговите попадения. За момента таранът на "моряците" води в голмайсторската класация не само на отбора си, но и в efbet Лига, където дели върха с Дюкенс Назон от ЦСКА - София и Георги Николов от Хебър. Тримата имат по 7 гола.


Справка в статистиката показва, че Наско Илиев е най-резултатният българин в редиците на Черно море през 21-ви век към този етап на сезона. Подобно постижение има и Пламен Тимнев, който през сезон 2004/05 след 13-ия кръг също имаше 7 отбелязани гола.


Ако вкараме и чужденците в сметките, най-мощно стартира Матиас Курьор през есента на 2020 година. Националът на Мартиника наниза цели 13 попадения до 13-ия кръг.


До момента Атанас Илиев игра в 12 от 13-те мача на отбора, а вкара седемте си попадения, след като на два пъти влизаше в голова серия. В първите три кръга вкара по веднъж срещу Арда, Хебър и Крумовград, а после се нареди и серия от 4 поредни двубоя, в които се разписа. Съперниците бяха Ботев (Вр), Берое, ЦСКА 1948 и Ботев (Пд).


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация