Феновете на Юнайтед избраха Бербатов за №1

10:51
Феновете на Юнайтед избраха Бербатов за №1
Ако се чудите защо Манчестър Юнайтед си тръгна без точка от "Стамфорд Бридж" в неделя, то обяснението е съвсем просто - "червените дяволи" бяха принудени да играят срещу Челси без най-добрия си играч за миналия месец Димитър Бербатов, пише официалният сайт на Юнайтед. Феновете на тима от "Олд Трафорд" категорично определят българския нападател за номер 1 от състава на сър Алекс Фъргюсън през месец октомври.

Дали ако Бербатов не беше контузен резултатът в дербито от неделя щеше да бъде различен? Няма как да узнаем, но е факт, че през октомври българинът бе най-силният футболист в Манчестър Юнайтед. Той започна месеца с изключително красиво попадение срещу Съндърланд, а отново бе най-добрия в мача срещу Болтън. Въпреки, че не отбеляза попадение в този мач неговите движения и трикови изпълнения тормозеха непрекъснато противниковата отбрана. При гостуването на ЦСКА Москва в мач от групите на Шампионска лига Берба разочарова в по-голямата част от срещата, но неговото подаване с глава позволи на Антонио Валенсия да излезе на чиста позиция и да вкара единствения гол в "замръзналия" двубой на "Лужники".

Гостуването на "Анфийлд" определено не беше силен мач за българина, но това важи за почти всичките играчи в състава на сър Алекс. Тогава Ливърпул победи с 2:0, а единствените "червени дяволи", които се представиха добре са Валенсия и Едвин Ван дер Саар. Бербатов пропусна победата над Барнзли с 2:0 за Карлинг Къп, но в мач от Висшата лига вкара още един паметен гол срещу Блекбърн. Изпълнението му бе толкова технично и красиво, че спокойно минава за черешката върху тортата за представянето на Бербатов през миналия месец.

В анкетата на официалния сайт на Манчестър Юнайтед участие са взели повече от 3000 привърженици на отбора, като 50% от гласовете са дадени за българския нападател.

Класиране за играч на Манчестър Юнайтед за миналия месец:


►1.Димитър Бербатов 50%
►2.Антонио Валенсия 37%
►3.Андерсон 6%
►4.Едвин Ван дер Саар 5%
►5.Джони Евънс 2%

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

josephbg
11.11.2009 18:33

Всеки месец в сайта на Ман Ю се публикува анкета, включваща петимата най-постоянни футболисти за месеца. Така че нищо изненадващо няма в това, че пенсионерите Гигс и Скоулс, а сщо и Рууни този месец, не са в анкетата тъй като не са играли през месеца *wink*

zerocgti
11.11.2009 18:11

Барби - 50%
Валенсия - 37%
Top 5 - 50%+37%+6%+5%+2% =100% ?!?

Да разбирам, че W.Rooney, Гигс и Скоулс ЗАЕДНО с целия останал състав на Юнайтед имат 0% ?

Що за простотия?

emz
11.11.2009 17:47

Бравооооооооооооооооооо!

Cris_7
11.11.2009 17:10

Евала на Бербо! Много ми харесва! *thumb_up*

top4o_1994
11.11.2009 12:27

ми без роналдо тва е играча който, трябва да е лидера с руни ест успех берба *thumb_up*

AriesBG
11.11.2009 11:34

Феновете в Англия са много взискателни.Спомням си ,какви критики и обиди бяха отправени към Бербатов именно в официалния сайт на отбора след онази пропусната дузпа.Мисля ,че лека полека феновете ще приемат стила му на игра и ще оценят истинските му качества.Фен съм на друг отбор ,но Берба си е наше момче!