Станислав Шопов: Борихме се адски много

23:03
Станислав Шопов: Борихме се адски много

Младежкият национал Станислав Шопов даде мнението си след загубата с 2:3 от Германия U21. Атакуващият халф на ЦСКА се отчете с чудесен гол в мрежата на младежката формация на Бундестима.

"Борихме се адски много, всеки - на трибуните или по телевизията, мисля, че е видял това. Дадохме максимума от себе си. Това е, забравяме вече този мач, той е минал. Възстановяваме се сега и мислим за следващия мач срещу Косово. Със сигурност това попадение дава увереност, не само на мен, а и на моите съотборници. На почивката и след мача си говорихме, че когато се опитаме да играем футбол, можем. 

Този скъп отбор на Германия, трябва да си кажем някои истини - тези момчета играят всяка седмица в топ 5 първенство, Шампионска лига, а някои от тях са били и в първия отбор на Германия. За жалост някои от нас, не някои от нас, а повечето, дори не играем в клубните си отбори. Не обичам да се оправдавам, но това си е самата истината. Все пак ние показахме, защото цяла седмица се говореше колко е голяма разликата... Не мисля, че е толкова голяма. 

Не мисля, че трябва да добавим нещо срещу Косово, защото днес всеки от нас даде максимума си, раздадохме се - ако излезем по същия начин, ще победим. Трябва да сме горди от нашето представяне. Целият отбор сме зад Пламен Андреев. Да, получи се такъв гол, но преди това той извади две чисти голови положения, всички сме зад него и продължаваме напред. Чакаме мача с Косово", каза Станислав Шопов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация