Имената на Сандро Тонали и Николо Дзаниоло бяха замесени в скандала със залозите

22:51
Имената на Сандро Тонали и Николо Дзаниоло бяха замесени в скандала със залозите

След като вчера стана ясно, че талантът на Ювентус Николо Фаджоли е разследван за залагания в незаконни платформи, днес на Апенините се завъртяха имената на още две големи звезди на италианския футбол, за които се твърди, че също са нарушили правилата за залагания. Източникът е бившият папарак Фабрицио Корона, който има свой сайт, носещ името Dillingernews. Въпреки доста противоречивата репутация на Корона, дори големите местни медии обръщат внимание на неговото разкритие, тъй като той е бил първият, оповестил за проблемите на Фаджоли. Това се е случило още през август, когато е започнало и разследването срещу халфа на Ювентус.

Бившият фотограф твърди, че Сандро Тонали и Николо Дзаниоло, които в момента играят в Премиър лийг – съответно в Нюкасъл и Астън Вила, също са залагали на футболни мачове. Скандалът става още по-голям, тъй като Корона допълва, че Дзаниоло дори е залагал на мач на Рома за Купата на Италия, в който е бил на пейката на своя отбор.

„Фаджоли не е единственият в Серия „А“, който е правил това. Сандро Тонали и Николо Дзаниоло също са го правили. Моят източник твърди, че Дзаниоло е залагал на мач на Рома в турнира за купата на Италия дори когато е бил на пейката. Имената ми бяха дадени от сигурни източници, които ще оповестя възможно най-скоро“, твърди Корона.

Според същия сайт полицията вече е в дома на Корона, за да търси евентуални доказателства за твърденията му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация