Пламенната любов между Григор и Мадалина Геня е угаснала

14:19
Пламенната любов между Григор и Мадалина Геня е угаснала

Голямата и пламенна любов между Григор Димитров и Мадалина Геня май, май вече е в миналото. Най-добрият български тенисист и сексапилната румънка са се разделили, съобщиха пред "България Днес" следящи изкъсо живота на хасковлията.

Причината за краха на връзката им не е ясна. Знае се, че е настъпил наскоро. Драмата се е разиграла след посещението на двамата на кинофестивала във Венеция, където изглеждаха все така влюбени. Затова и информацията за раздялата им е шокираща.

Проверка показа, че Григор и актрисата вече не се следват в социалните мрежи. Те са "скъсали" връзките онлайн в последните дни. Освен това Мадалина е спряла да харесва и профилите на двойка, с която често се забавляваха заедно. Геня често споделяше сторита с тях преди. От щаба на Димитров и близките му единственият, който все още следва румънката, е треньорът Джейми Делгадо.

В последно време Геня може да бъде забелязана в обкръжението само на дъщеричката си Шарлот и своя брат. Затрупана е и с ангажименти - рекламни фотосесии и нов филм. Григор от своя страна е в Азия, където в момента участва на турнира от сериите "Мастърс" в Шанхай. Дали кариерите им са причина за раздялата и може ли да си дадат втори шанс, предстои да разберем.

Димитров и Мадалина започнаха връзката си преди няколко месеца. Това стана след края на отношенията на Гришо с Лолита Османова. По познат начин Григор промотира новата жена до себе си, като Мадалина се появи в ложата му на турнира в Мадрид. На рождения му ден двамата показаха недвусмислено чувствата си с гореща фотосесия. Снимките бяха качени от румънката в Rнстаграм, но няколко часа по-късно бяха изтрити. Това не попречи да обиколят медиите по света. Геня бе неотлъчно до тенисиста на повечето от турнирите в Америка в средата на лятото. Оттогава не е присъствала на нито един.

Липсата на Мадалина на US Open породи доста въпроси какво се случва, но скоро след това двамата изгряха заедно във Венеция. Какво е станало след това и има ли път назад, предстои да разберем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация