Страсбург отстъпи с 1:2 от тима на Нант

08:14
Страсбург отстъпи с 1:2 от тима на Нант

Отборът на Страсбург започна да забравя доброто начало на сезона и записа втора поредна загуба, като този път отстъпи с 1:2 у дома от тима на Нант в среща от 8-ия кръг на френската Лига 1. Головете за победителите вкараха Маркус Режис Коко (50') и Самуел Мутусами (58'), а попадението за домакините вкара Дион Сахи (90'+1').

С победата Нант днешния си съперник от осмото място, докато Страсбург вече е девети.

След нулево първо полувреме гостите нанесоха двоен удар. Пет минути след подновяването на играта една отскочила топка стигна до Коко в наказателното поле и той не сбърка, за до открие резултата. Малко след това Мутусами се озова в идентична ситуация и прати топката в средата на вратата.

До края играчите на Нант владееха топката повече и не позволиха фатално пропукване. Единствено в края на срещата, когато домакините засилиха натиска си, отбраната на Нант се разколеба и допусна едно попадение. Дион Сахи получи остро подаване, озовавайки се сам срещу вратаря, и хладнокръвно оплете топката в мрежата.

В оставащите пет минути от продължението домакините не съумяха да измислят нещо достатъчно креативно и останаха само с почетния си гол. Това бе четвърта среща в последните пет мача, в които те не успяха да победят, докато играчите на Нант спечелиха за трети път в последните си четири срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация