Отборът на Абха спря победната серия на Ал-Насър

06:16
Отборът на Абха спря победната серия на Ал-Насър

Изключително изпълнение на Карл Токо Екамби в добавеното време спря победната серия на Ал-Насър. Тимът на Кристиано Роналдо завърши 2:2 в домакинството си на Абха и допусна грешка след 10 поредни победи във всички турнири. Възпитаниците на Луис Кастро изостават на три точки от лидера в първенството на Саудитска Арабия Ал-Таавон.

Всички попадения в срещата паднаха през първото полувреме. Отавио откри в третата минута, а Талиска се разписа в 28-ата. Саад Бгуир върна един гол от дузпа в 36-ата минута. Кристиано Роналдо имаше няколко възможности, но не успя да отбележи гол. Португалската звезда има 10 попадения в първенството от началото на сезона.

Още в третата минута Кристиано великолепно изведе с пета Брозович в наказателното поле, а хърватинът Отавио, който залъга и прати топката в мрежата. В 14-ата минута Роналдо имаше възможност. Той засече с глава центриране на Мане, но прати топката над вратата. Сенегалецът бе доста активен и в 28-ата минута великолепно намери Талиска малко пред вратата и бразилецът удвои аванса на домакините. Капитанът на Абха Саад Бгуир се разписа от дузпа и върна интригата в мача.

Малко преди почивката Кристиано Роналдо удари греда след изстрел с глава, но страничният съдия бе вдигнал и флага за засада. След почивката Ал-Насър отново имаше предимство, но пропусна някои възможности. Португалската звезда и капитан на домакините имаше отличен шанс да стреля от фал, отсъден за нарушение срещу Мане. Бившият нападател на Реал Мадрид обаче стреля в стената. Малко по-късно Абха имаше добра възможност, но вратарят на Ал-Насър се намеси отлично.

Към края играта стана доста открита и се стигна до ситуации и пред двете врати. Стражът на гостите успя да се справи с нисък удар на Роналдо, а Талиска и Мане не се възползваха от добри шансове. В 88-ата минута Кристиано пропусна най-добрия си шанс в мача, като стреля покрай вратата. В добавеното време Екамби изстреля неспасяем снаряд и изравни за крайното 2:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация