Малко не стигна на Ференцварош да си тръгне с пълен комплект точки от Флоренция

08:33
Малко не стигна на Ференцварош да си тръгне с пълен комплект точки от Флоренция

Отборът на Фиорентина навакса пасив от два гола и в крайна сметка стигна до реми 2:2 при домакинството си на Ференцварош от втория кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите.

Унгарците поведоха в 25-ата минута с гол на Барнабаш Варга след асистенция на Мохамед Али Бен Ромдан. В началото на втората част именно Варга реши, че си е спечелил дузпа, която обаче беше отменена от ВАР заради негова засада. Въпреки това още в 50-ата минута “Фради” удвои своя аванс благодарение на Ибрахим Сисе, който се разписа с глава след центриране от корнер. В 66-ата минута при изпълнение на пряк свободен удар Антонин Барак също беше точен с глава, с което намали изоставането на домакините. В 79-ата минута Николас Гонсалес прати топката в противниковата мрежа, но ВАР отсъди засада на асистиралия му Кристиан Куаме. И все пак в добавеното време на срещата “виолетовите” стигнаха до изравнително попадение след воле на Жонатан Иконе.

Ференцварош остава лидер в групата с четири точки, но толкова има и вторият Генк. Фиорентина е на третата позиция с два пункта на сметката си, а Чукарички е последен без актив до момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация