Лудогорец ще търси нови три точки в груповата фаза на ЛК

08:31
Лудогорец ще търси нови три точки в груповата фаза на ЛК

Лудогорец гостува на датския Нордселанд във втория си мач от Група “H” на Лигата на конференциите. Срещата на стадиона в град Фарум започва в 22:00 часа и ще бъде ръководен от Юджин Джая от Албания.


Родните шампиони започнаха отлично надпреварата и в първия си мач разбиха с 4:0 Спартак (Търнава) в Разград. Датачаните пък имаха тежко гостуване на Фенербахче в Истанбул и загубиха с 1:3.


Очакванията са, че на срещата ще присъстват около 8000 зрители, като българската агитка се очаква да наброява над 50 души. Домакините нямат кадрови проблеми и ще могат да използват всичко най-добро в състава си.


Лудогорец пък все още не може да използва Антон Недялков, Динши Алмейда и Квадво Дуа, които все още се възстановяват от контузиите си.


Футболистите са малко изморени, надявам се до утре вечер да се възстановят и да се раздадат максимално. Нормално победата над Левски да даде самочувствие. Всяка победа дава, особено такава на “Герена”. Има още 5 мача в груповата фаза, трябва да вземаме мач по мач и средата на декември ще видим къде сме”, заяви техническият директор на “орлите” Козмин Моци.


НОРДСЕЛАНД - ЛУДОГОРЕЦ 


Вероятни състави: 


НОРДСЕЛАНД: А. Хансен, Виладсен, К. Хансен, Нагало, Фресе, Доргелес, Тверсков, Диоманде, Осман, Ингвартсен, Шелдеруп 


ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Сундберг, Вердон, Сон, Йорданов, Гонсалвеш, Пьотровски, Текпетей, Руан, Видал 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация