Евролига баскетбол - кой ще грабне купата?

12:40
Евролига баскетбол - кой ще грабне купата?

Наскоро приключи тазгодишното Световно първенство за мъже по баскетбол, но страстите с оранжевата топка продължават, защото предстоят нови големи битки на клубно ниво. А когато става дума за европейски баскетбол, то Евролигата традиционно привлича най-сериозен интерес от страна на феновете.
 
Както всеки друг път, на winbet.bg баскетболните привърженици ще могат да направят своите залози на всички срещи от Евролигата, възползвайки се от добри коефициенти, разнообразие от пазари и функцията “Ранно изплащане” за баскетбол
 
Но какво може да се очаква от сезон 2023/24 на Евролигата по баскетбол?
 
Кои са фаворитите за победител в Евролигата по баскетбол?
 
Реал Мадрид (5.00)
 
В секцията за победител в дългосрочните залози на WINBET виждаме, че победителят от предходния сезон Реал Мадрид е фаворит отново да спечели трофея с коефициент от 5.00. Наставникът Чус Матео триумфира в Евролигата още в първия си сезон начело, поради което очаквано остана на поста си. “Лос меренгес” са 11-кратен победител в турнира, а в състава на Реал блестят звезди като Серхио Родригес и Валтер Таварес.
 
Панатинайкос (6.75)
 
През миналия сезон Олимпиакос с Александър Везенков достигна финала на Евролигата, а според коефициентите на WINBET, друг тим от Гърция е сред основните фаворити за титлата - Панатинайкос. Една от основните причина за това е фактът, че ПАО успя да отмъкне именно от Олимпиакос звездата Костас Слукас, а освен това направиха и друг много силен ход с привличането на треньора Ергин Атаман. С общо 11 нови попълнения, Панатинайкос ще изглежда като напълно нов отбор.
 
Монако (6.75)
 
След като през миналия сезон Монако достигна до третото място в Евролигата, сега “монегаските” се надяват да извървят още една крачка и да достигнат финала. А защо не и да го спечелят? Саша Обрадович остана начело на отбора, а една от звездите на Монако продължава да бъде американецът Майк Джеймс, който е бивш състезател на отбори като Панатинайкос, Бруклин Нетс и Финикс Сънс. Внимание заслужава и сънародникът му Джон Браун, който се адаптира добре към френския клуб след трансфера си от италианския Бреша.
 
Фенербахче (9.00)
 
Шампион в Евролигата от 2017 г.,, турският колос Фенербахче не крие амбициите си да постигне нов подобен успех. 30-годишният пойнт гард от САЩ Скоти Уилбекин е един от най-важните баскетболисти на “фенерите”, докато Джонатан Мотли, Найджъл Хейс-Дейвис и Марко Гудурич допълват стартовата петорка на турския тим. Потенциалът при Фенербахче определено е налице, но предстои да видим докъде ще стигнат момчетата на треньора Димитриос Итудис.
 
Не трябва да се подценяват и отбори като миналогодишния финалист Олимпиакос, Барселона, Олимпия Милано и Анадолу Ефес, които също могат да се окажат ключови фактори в битката за трофея.
 
Ранно изплащане за баскетбол в winbet.bg
 
Баскетболните фенове в WINBET имат възможност да използват полезния инструмент “Ранно изплащане” за баскетбол, който е в сила и за срещите от Евролигата. Благодарение на тази функция, залогът на потребителя автоматично се затваря, ако отборът, на който е заложил, поведе с аванс от 18 точки в резултата. Тогава, дори да се стигне до изненада в края на срещата, залогът вече е спечелен и отчетен като печеливш.
 
Възможни са промени в посочените коефициенти. Актуалните коефициенти са на winbet.bg.
 
Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация