Край на мълчанието, ето каква е позицията на Осимен след скандала с Наполи

08:36
Край на мълчанието, ето каква е позицията на Осимен след скандала с Наполи

Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен излезе с позиция по повод скандала, който се разрази миналата седмица между него и клуба. В профила на “партенопеите” в ТикТок се появиха две видеа, които осмиваха нигериеца. По-късно те бяха премахнати, но ядосаният Осимен изтри снимките си с екипа на Наполи от социалните мрежи, а адвокатът му заплаши клуба със съд. 


“Пристигането в Наполи през 2020 година беше прекрасно решение. Жителите на Неапол провиха толкова много любов и доброта към мен. Никога няма да позволя някой да застане между нас. Страстта на неаполитанците разгаря в мен желанието винаги да играя със сърце и душа. Любовта ми към Наполи е безусловна и нося емблемата на клуба с гордост. Обвиненията към хората от Неапол са несъстоятелни. Имам много приятели неаполитанци, които станаха част от живота ми и този на семейството ми. Ценя нигерийците и благодаря на тях и всички останали за подкрепата. Наистина съм благодарен. Нека продължим да поддържаме единството, уважението и взаимното разбиране”, написа Осимен в Инстаграм. 


Нигериецът е в обтегнати отношения и със старши треньора Руди Гарсия, но това не му попречи да се разпише при победите над Удинезе и Лече. Той обаче не изрази радостта си след попаденията. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация