Илиан Илиев: Не създадохме достатъчно ситуации

21:50
Илиан Илиев: Не създадохме достатъчно ситуации

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази съжалението си, че неговият отбор изпусна две точки при визитата на Локомотив (София). Двубоят завърши 0:0, а треньорът на варненци заяви, че е много рано да се афишират шампионски амбиции.

"Държахме топката много повече от противника. Те се бяха прибрали. Не създадохме достатъчно ситуации. Те се бяха прибрали добре. Искахме да не позволяваме да стават контри. И теренът не позволяваше да се играе по-бързо, но това е част от играта. Съжалявам, че загубихме две точки. Те постигнаха целта си.

Наско беше малко останал сам между тези трима защитници, но като цяло нямаше достатъчно ситуации за завършване. Съжаляваме и продължаваме напред.

Не сме сковани или притеснени, а трябваше да играем по-бързо, но теренът не го позволяваше. Не ни е притеснило евентуалното невземане на трите точки. Отново отидохме на чужд терен, а домакините се бяха прибрали, както беше и в Бистрица.

Трябва да се възстановим, тъй като имахме две късни прибирания към София и обратно. Трябва да сме по-креативни в завършващата фаза. Друуги афишираха шампионски амбиции. Нека се изиграят отложените мачове и да видим къде сме. Рано е да афишираме шампионски амбиции", коментира Илиан Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация