Етър освободи Емануел Луканов

16:35
Етър освободи Емануел Луканов

Етър официално се раздели с досегашния старши треньор Емануел Луканов. Той пое отбора през миналата година и бе начело при завръщането на "виолетовите" в елита.

За утрешното гостуване на Арда в Кърджали тимът ще бъде воден от помощник-треньора Марин Стефанов. В момента се водят преговори за нов наставник на "виолетовите", като в следващото домакинство срещу Хебър "болярите" ще бъдат водени от новия треньор.

"Клубът благодари на Емо Луканов за работата му и постигнатото в Етър и му пожелава успехи в по-нататъшната кариера!", написаха от ръководството на великотърновци.

"Разделихме се официално с Етър. През времето, в което работих в Етър, постигнахме каузата, която бях си поставил - отборът да заиграе в Първа лига. Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно "виолетово" сърце, което ще си остане завинаги!

Благодаря за всичко, което се случи през този престой в Етър! Благодаря на публиката, която ни подкрепяше, благодаря на ръководството и безкрайно желая успех на Етър. Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая успех и късмет на клуба!", заяви Луканов на раздяла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация