Канело Алварес и Джермел Чарло зарадваха феновете на бойните спортове в Лас Вегас

12:25
Канело Алварес и Джермел Чарло зарадваха феновете на бойните спортове в Лас Вегас

Безспорният световен шампион в супер средна категория Саул Канело Алварес и безспорният световен шампион в  джуниър-средна категория Джермел Чарло зарадваха феновете на бойните спортове в Лас Вегас с грандиозно пристигане в MGM Grand Garden Arena вчера (26.09). Това е стандартното медийно и фен събитие за големи боксови срещи, което се провежда в хотела и поставя началото на финалната подготовка преди мача.

Канело и Чарло ще оглавят грандиозна гала в Лас Вегас на 30-и септември. Двубоят се очаква да започне около 06:00 часа, българско време в неделя (01.10). Sportal.bg ще отразява на живо битката рунд по рунд. 

„Чувствам любовта и подкрепата на моя народ и съм горд да представлявам страната си“, каза мексиканецът Алварес. „Сега съм 100% добре и съм готов да ви покажа един различен Канело в събота.“ Чарло е страхотен боец, който може да се боксира. Той е силен и няма какво да губи. Той се качи в по-висока категория, за да спечели всички титли, но те са мои и съм готов да ги защитя"

„Феновете смятат, че Канело е най-добрият в света, но аз възнамерявам да изляза и да докажа, че съм най-добрият в света“, каза американецът Чарло. 

"След като победя Канело, светът ще крещи: "Чарло, Чарло!" Разбираш ли? Моят ред е, моят момент, моят момент. Ще изгрея в събота. Елате на битката и ще разберете какво означава това", заяви 32-годишният Чарло.

ПРОГНОЗИРАЙТЕ МАЧА ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация