Принц от Сенегал е новото попълнение на Етър

12:15
Принц от Сенегал е новото попълнение на Етър

Истински принц от Сенегал е най-новото попълнение на Етър, съобщиха от клуба. Неговото име е Серин Шейх Мбаке Мадина Файе, а във футболните среди е известен като Принс. Роден е на 6 февруари 2002 г. и играе като централен защитник, а вече дебютира за "виолетовите" в контролата срещу Берое неотдавна. 

Физически е много здрав, висок е 190 см. и играе с двата крака. Вчера двете страни официално подписаха договор и Принс започна тренировки с "болярите".

Той е родом от Сенегал, където започва футболната му кариера, в последните две години е играл във втора дивизия на Дания, където е капитан на местния Колдинг. Любопитното е, че произхожда от благородническо потекло, като предците му са създали град Мбаке в Сенегал и той е истински африкански принц.

Трансферът на Принс е реализиран от мениджърска агенция у нас, която е с партньори в Белгия, които имат участие в африканска академия за футболисти и селектират играчи от целия континент. Имат представителство в Полша, Дания и Кипър, а Принс е първият им футболист, който подписва с български клуб. Предстои оформянето на работната му виза, за да може снажният бранител да направи и официален дебют за "виолетовите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация