Назон разкри, че има доказателства как съдиите отнели доста точки на ЦСКА София

18:44
Назон разкри, че има доказателства как съдиите отнели доста точки на ЦСКА София

Таранът на ЦСКА София Дюкенс Назон бе избран за футболист №1 на 9 кръг в efbet Лига. Той получи приза заради играта си срещу ЦСКА 1948. След това говори пред журналисти, където заяви, че през миналия сезон са критикували доста съдиите, защото в клуба са имали основания и доказателства, че реферите са им отнели доста точки. Също така голмайсторът на "червените" си пожела в края на сезона да спечели приза за стрелец №1 на първенството и поиска дългосрочен договор, за да може да се запише в историята.

“Благодаря на съотборниците ми и ЦСКА. Благодарение на тях днес съм тук и получих тази награда.

Надявам се да спечелим срещу Локомотив. Ще дам всичко от себе си да победим и да запазим сили за мача срещу Левски. 

Миналата година изпуснахме титлата за една точка. Тази искам да дадем максимума и играем, за да станем шампиони. Подобряваме формата си в сравнение с предишните мачове.

По-добре е да има конкуренция, защото има по-голяма радост и повече фенове идват на стадиона", каза Назон, след което бе попитан за съдийстовто в България, а отговорът му бе:

"Не мога да кажа за тази година, защото остават доста мачове. Миналата критикувахме съдиите, защото имахме основания и доказателства за това. Отнеха ни доста точки. Освен за играта трябваше да мислим и за странични неща - за съдиите. За тази година не мога да кажа, защото са се изиграли малко мачове."

Назон не пропусна и темата с расизма. "Лично не се обиждам от подмятания и подхвърляния. Знам, че това са глупави хора. Знам, че като цяло българите не са настроени по този начин и нямат такива чувства. Голямата обида бе в мача срещу Ботев, защото едно 10-годишно дете говореше глупости и обиди. Това е липса на възпитание. Не би трябвало едно 10-годишно дете да говори такива глупости.

Би трябвало ръководствата на другите отобри да обръщат внимание на този проблем. Проблемът не е толкова голям, че да му обръщаме внимание в клуба, но другите клубове трябва да му обръщат, за да няма обиди."

"Тренирам все по-усилено всеки ден. Не се интересувам ЦСКА какви футболисти купува. За мен конкуренцията е по-добра, но аз съм тук за да бележа голове и не се интересувам какви съотборници са привлечени. За мен да има конкуренция е по-добре.

Бих се радвал накрая на първенството да съм голмайстор №1. Запознат съм с историята на ЦСКА. Трябва да имам по-дълъг договор - 3,4,5 години, за да се запиша в историята”, завърши Дюкенс Назон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация