Станислав Генчев пред завръщане в Етър

06:48
Станислав Генчев пред завръщане в Етър

Етър приема Пирин (Благоевград) в четвъртък от 15:30 часа в мач, който може да се окаже съдбоносен за старши треньора Емануел Луканов. Загуба от “орлетата” почти сигурно ще коства поста на наставника, който вече е заложен на дузпата. За 9 изиграни мача Етър има само една победа, едно равенство и цели седем загуби и в момента е на последно място в класирането. 


Ръководството на “виолетовите” вече е започнало сондажи за евентуален нов наставник, ако се стигне до издънка срещу Пирин. Пред търновци няма друга алтернатива освен трите точки на “Ивайло” срещу пряк конкурент в битката за оцеляване. Благоевградчани взеха две поредни победи и ще дойдат със самочувствие във Велико Търново. 


Етър не игра лошо на “Герена” срщеу Левски, но инкасира седмо поражение от началото на сезона. Според запознати сред опциите за евентуален нов наставник е изплувало името на Станислав Генчев, който вече води Етър и го вкара в елита преди време. Същото стори тази пролет и Луканов, като дълго време не се знаеше дали ще продължи и в елита, защото новият му договор се бавеше, но все пак шефовете му се довериха. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация