Кареасо се възстановява навреме за двубоя с Локо София

06:38
Кареасо се възстановява навреме за двубоя с Локо София

Един от основните футболисти на ЦСКА-София Марселино Кареасо ще бъде на разположение на треньора Нестор Ел Маестро за домакинството на Локомотив (София) в четвъртък от 20:30 часа. Той напусна терена с травма при победата с 2:1 над Ботев (Пловдив) в петък, но вече е напълно възстановен и взе пълноценно участие във вчерашната тренировка на тима. 


Срещата със столичните “железничари” ще бъде пропусната от защитника Браян Кордоба, който също се контузи на “Колежа”. Той бе заменен още преди почивката, когато се хвана за левия адуктор и се наложи да бъде изнасян на носилка. В доста любопитен, но и неприятен за футболиста момент тя беше изпусната от хората, които я носеха, а това доведе до допълнителна болка за Кордоба. 


На “Армията” ще направят всичко възможно да вдигнат колумбиеца за мача с Локомотив (Пловдив) в понеделник, но не е изключено той да пропусне както визитата на “Лаута”, така и вечното дерби с Левски на 8 октомври. В негово отсъствие Нестор Ел Маестро ще избира между Мено Кох и Енес Махмутович за партньор на Християн Петров в центъра на защитата. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация