Бербатов налага Далаклиев

16:37
Бербатов налага Далаклиев
Капитанът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов налага сериозно по Детелин Далаклиев в битката за Мъж на годината у нас. Голмайсторът на Манчестър Юнайтед води убедително в класацията, докато световният шампион по бокс е на втора позиция, а трети е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. За тримата номинирани се гласува в официалния сайт на конкурса - manoftheyear.bg. До крайния срок за това остават малко повече от две седмици.

Близо 5500 души са се включили в гласуването от 2 ноември. В първите дни Далаклиев и Бербатов се движеха почти наравно в класацията. Към момента обаче футболистът води пред боксьора с повече от 1000 гласа. Макар и засега да е на трета позиция, министърът на вътрешните работи

Цветан Цветанов се доближава по резултат до втория в класирането Далаклиев. В понеделник резултатите отново ще се обновят, след което на 23 ноември - четири дни преди крайния срок за гласуване, ще изчезнат. От тази дата никой няма да знае кой е временният водач, а крайните резултати ще бъдат обявени на церемония на 3 декември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido0o0o
10.11.2009 17:28

lassitar2 какво му е нагласеното , че Бербатов е 1000 пъти по-известен от този Далаклиев , макар и световен шампион по бокс. Футболът е много по-популярен от бокса. Все едно световния шампион по сантасе да е по-известен от Григор Димитров. А и Бербатов освен голям футболист , прави и кампании за деца таланти , против затлъстяването и т.н.

lassitar2
10.11.2009 16:50

Отврат...Незнам с какво манекена заслужава да спечели.С това че е световен шампион в даден спорт ли?Че той и европейски клубен не е.Но какво ли се учудвам,след като подобни класации винаги са нагласени.. *sick* *thumb_down*