Разбраха се още подробности за секс скандала в Реал мадрид

21:56
Разбраха се още подробности за секс скандала в Реал мадрид

Четиримата футболисти на Реал Мадрид, които наскоро бяха арестувани, са били наели специално сепаре на луксозен плаж в Гран Канария. Там трима от тях са правили секс с две момичета, едното от които е било малолетно и в крайна сметка е подало сигнала срещу тях, разкрива “ОК Диарио”. Въпросните играчи са от втория и третия тим на “белите” - Раул Асенсио (20 г., защитник) от Реал Мадрид Кастийя, както и играещите за Реал Мадрид “С” Феран Руис (20 г., защитник), Хуан Родригес (21 г., защитник) и Андрес Гарсия (20 г., нападател). Никой от тях няма мачове за първия състав.

Всички те са призовани за изслушване на 8 ноември. Според събраните доказателства от тях само Асенсио не е правил секс с момичетата. Останалите трима са обвинени в секс с малолетна, а общо четиримата са обвинени в разпространение на секс видео без разрешението на малолетното момиче. Това е ставало посредством приложението WhatsAрр.

Ето в хронологичен ред какво точно се е случило по време на ваканцията на момчетата през изминалия юни.

Раул Асенсио от дубъла на Реал се обадил и резервирал сепаре №105 на плаж “Анфи дел Мар” на “Клуб Амадорес” в Лас Палмас, за което са платени 600 евро.

После четиримата взели самолет до Гран Канария и пристигнали на мястото на 15 юни. Там приятел на Раул Асенсио довел две момичета. Въпросните момичета бързо “разчупили леда” с играчите и скоро нещата прераснали в секс. Според показанията Феран Руис е бил този, който е правел запис на своя телефон как малолетното момиче прави секс с един измежду Хуан Родригес и Андрес Гарсия. По това време извън шатрата бил Раул Асенсио заедно с приятеля му, който довел момичетата. Последните двама не са правили изобщо секс с момичетата тогава.

По-късно, когато вече сексът бил приключил и цялата компания били заедно, момичетата забелязали как момчетата гледат нещо на телефоните си. Те бързо разбрали за какво става дума и настоявали за изтриването на клипчето. Футболистите обаче отказали да го направят.

Месеци по-късно един от играчите се срещнал със свой приятел на име Даилос. Футболистът му разказал за случилото се и сам пожелал да му покаже записа от телефона си. В показанията си пред полицията този Даилос споделя, че на записа видял как един от играчите бил проникнал в малолетното момиче, но видял и как другото момиче прави орален секс с друг от футболистите.

Няколко седмици след срещата между Даилос и състезателя този Даилос започва романтична връзка с малолетното момиче от клипа. Тогава той й споделя какво е бил видял. След това чак момичето и майка й отиват в полицията и подават сигнал.

От Реал Мадрид вече обявиха, че настояват за щателно разследване и са готови да съдействат. На 8 ноември четиримата футболисти ще бъдат разпитани посредством видеоконферентна връзка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация