Арсенал се изправя срещу Тотнъм в голямото дерби на Северен Лондон

19:20
Арсенал се изправя срещу Тотнъм в голямото дерби на Северен Лондон

Дербито на Северен Лондон между Арсенал и Тотнъм е една от големите атракции на Висшата лига, като и сега предстои ново издание на този великолепен сблъсък. Двата големи съперника се изправят един срещу друг на “Емиратс” в английската столица, при това в момент, в който се намират в Топ 4 и имат един и същи актив от точки - по 13.

На winbet.bg всички футболни фенове могат да направят своите спортни залози и предвиждания за дербито на Северен Лондон. Игралният сайт предлага десетки възможности за залог, а също така и полезни спортни функционалности, които да им помогнат по различни начини. 

Но какво да очакваме от футболната битка между Арсенал и Тотнъм в неделя?

Арсенал с повишено самочувствие след триумф в Шампионската лига

Арсенал отново е един от фаворитите за златото във Висшата лига, след като през миналия сезон завърши на второ място след Манчестър Сити. “Артилеристите” допълнително повишиха увереността си с впечатляващ успех с 4:0 над ПСВ при завръщането си в Шампионската лига. 
Четирима различни футболисти отбелязаха за отбора на Микел Артета срещу нидерландците. Сака откри резултата, а след него се разписаха още Тросар, Габриел Жезус и Йодегор. Сака и Тросар се отличиха и с асистенции за успеха.

Деклан Райс и Мартин Йодегор контролират играта в средата на терена за Арсенал, докато Бакайо Сака остава голямата фигура в атака. Английският национал става все по-добър с всеки следващ сезон, като отбраната на Тотнъм ще трябва да внимава изключително много за него, но и не само. Бразилският стрелец Габриел Жезус вече отбеляза два гола след завръщането си в игра. Нищо чудно бившият стрелец на Манчестър Сити да започне титуляр в дербито.

Тотнъм се представя изненадващо добре с новия си мениджър

Тотнъм е една от приятните изненади във Висшата лига от началото на сезона. “Шпорите” трябваше да се разделят с най-добрия си футболист Хари Кейн, но играят наистина добре с новия си наставник Анге Постекоглу. Австралийският специалист намери правилния подход към играчите, поради което в момента Тотнъм е на втора позиция в таблицата с 13 точки - само две зад лидера и шампион Манчестър Сити. По всичко изглежда, че увереността се завърна на “ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

Халфовата линия на Тотнъм е сред основните причини отборът да се представя толкова добре от началото на сезона. Африканското дуо Папе Сар и Ив Бисума преобрази напълно полузащитата на “шпорите”, докато новото попълнение Джеймс Мадисън внася така нужната креативност зад нападателите. Поне на този етап, Анге Постекоглу може да е наистина доволен от играчите си в средата на терена.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове в WINBET

Игралният сайт winbet.bg отново демонстрира иновативност по отношение на спортните функционалности, които поддържа в своята платформа. Този път операторът представи промоцията “Ранно изплащане за брой голове”, който е активен за избрани първенства и турнири, сред които и Висшата лига на Англия.

Тази промоция може да бъде активирана при залог тип “над 2.5 гола” за срещите от избрани първенства и турнири, когато до 33-ата минута на срещата бъдат отбелязани два гола. Тогава залогът на потребителя се маркира автоматично като печеливш без да е нужно да бъде реализирано и трето попадение.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация