Компани: Очаквам с нетърпение сблъсъка с Юнайтед, за да видя дали сме направили правилните стъпки

15:27
Компани: Очаквам с нетърпение сблъсъка с Юнайтед, за да видя дали сме направили правилните стъпки

Манчестър Юнайтед е на прага на криза, след като допусна три последователни загуби. “Червените дяволи” паднаха последователно от Арсенал и Брайтън в Премиър лийг, а в сряда загубиха и от Байерн (Мюнхен) с 4:3 на старта на Шампионската лига. Този уикенд те гостуват на Бърнли и напрежението върху Ерик тен Хаг ще се повиш сериозно, ако не успят да спечелят. Тимът от “Олд Трафорд” допусна цели 14 гола в последните си пет двубоя, а почти епидемичната вълна от контузии усложняват допълнително ситуацията.

Всичко това обаче не засяга наставникът на Бърнли Венсан Компани, който заяви, че ситуацията при противника не го интересува особено и той иска да види израстване в представянето на своя тим.

“Бил съм в голям клуб и съм наясно, че когато загубиш няколко мача напрежението се покачва бързо. Нашият фокус е на терена. Вече изиграхме три мача срещу отбори от първите осем в лигата. Наистина очаквам с нетърпение сблъсъка с Манчестър Юнайтед, за да видя дали сме направили правилните стъпки напред. Аз наистина вярвам в нашата атака. Не се интересуваме от ставащото в другия отбор. Това не е наш проблем. Аз трябва да работя с нашия отбор и да се занимавам с нашето представяне. Ние сме спокойни, при нас нещата са вълнуващи и искаме да надграждаме над този импулс. Когато си в топ клуб, то ти винаги си на една загуба от кризата. Не е само в Юнайтед, във всеки голям клуб е така. Всеки мениджър се нуждае от време, за да се адаптира към средата. Ерик тен Хаг вече демонстрира, че е изключително способен и няма никакво съмнение в това,” заяви Компани, който е бивш капитан на градския съперник на Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити. През миналата година той изведе Бърнли до титлата в Чемпиъншип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация