Турски клубове напират за Рикардиньо

07:38
Турски клубове напират за Рикардиньо

Уелтън постоянно е спряган за трансфер в Турция, но Рикардиньо може да го изпревари и да се озове по-рано там, пише „Мач Телеграф“. Нападателят почти не се забелязва, но пък впечатлява с визитката си, в която до този момент има 4 гола в 6 мача и 1 асистенция за Уелтън при успеха над Пирин Благоевград с 2:0.

Бившият футболист на Гремио пропусна домакинството на Локомотив София, в което „сините“ записаха най-голямата си победа – 6:0. След това му бе дадена почивка след реванша с Айнтрахт Франкфурт от плейофите на турнира Лига на конференциите и не излезе срещу Хебър Пазарджик. Причината е, че се завърна с рана на главата от двубоя в Германия.

Рикардиньо дойде на „Герена“ през зимата, но това не му попречи да се превърна в голмайстор номер 1 в отбора. Неслучайно Николай Костов обяви, че той е една от най-важните фигури в тима, защото не спирал да пресира защитата на съперника. „Сините“ успяха да го вземат изгодно от Гремио, но пък тимът от Порту Алегре се надява на сериозен процент при следваща продажба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация