Стенли: Аз трябва да бия дузпите във Вила!

12:54
Стенли: Аз трябва да бия дузпите във Вила!
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров публично поиска да стане титулярния изпълнител на дузпи в бирмингамския клуб.

През миналия сезон Гарет Бари биеше наказателните удари за "виланите" и почти не пропускаше, докато през тази кампания Ашли Йънг и Джеймс Милнър на няколко пъти се провалиха в опитите си да реализират дузпите, отсъдени в полза на бирмингамци.

В събота Милнър пропусна единайсетметров наказателен удар по време на победата на Вила с 5:1 над Болтън. Крилото също така по-рано през кампанията не можа да вкара от бялата точка и на Кардиф в мач от Карлинг къп.

Междувременно, Ашли Йънг в сряда не успя да се разпише във вратата на Уест Хям от дузпа и в крайна сметка Вила загуби с 1:2. Бившият футболист на Уотфорд не успя да вкара дузпа за тима си и в реванша от Лига Европа срещу Аустрия Виена.

"Не е никак приятно да пропускаме голове от дузпи. Ашли и Джеймс са страхотни футболисти и е нормално да бъдат разочаровани след подобни изпълнения. Смятам, че аз трябва да поема тази отговорност оттук нататък. Ще говоря с мениджъра и смятам, че той ще уважи молбата ми", сподели Стенли пред "Мирър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Letter
26.02.2010 16:32

Да представи си тери да бие дуспи *smile*

arsenal4yy
10.11.2009 20:27

Според мен трябва капитанът да бие дузпите,той трябва да се нагърби с тази отговорност.И си мисля,че С.Петров ще се справи

charpaka
10.11.2009 14:15

Това са думи на един истински капитан. Винаги капитанът трябва да се нагърбва с решения. Капитанът е най-важната фигура в един тийм. Стенли се представя по-добре от Бари в случая според мен. Успех СТЕНЛИ!