Уволниха един от клана Фъргюсън

12:42
Уволниха един от клана Фъргюсън
Днес Фъргюсън бе уволнен от поста си мениджър на Питърбъро, съобщава официалният сайт на "Пош". Синът на сър Алекс Дарън изненадващо напуска поста си начело на лондончани, тъй като през миналите две години той изведе тима си до две поредни промоции.

През този сезон обаче, Питърбъро не успява да се справи с живота в Чемпиъншип и след загубата от Нюкасъл през уикенда те се намират на последното 24 място във втория ешалон на Англия.

"Дарън постигна прекрасни неща с този клуб, но решихме, че е време да променим нещата. Пожелавам му успехи за в бъдеще", зяви спортният директор на лондончани Бари Фрай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

magnezi
27.11.2009 22:42

Пичове лошо е най-добрия трениор в историята да не е трениор на челси нали ??? *lol* *thumb_up* такива като вас карат този човек да постига все повече и повече успехи с манчестар само напред и на горе *smile* *beer*

dgk
10.11.2009 13:14

Всичките да ги махат, ше ги еба и гринговците. Вижте го тоя къв е самодоволен на тая снимка, а като загуби все другите му виновни! Да еба и мазния дъртак. По времето на Анди Коул и Дуайт Йорк бях върл фен на Манчестър, но никога не съм предполагал, че един ден ще напиша такъв коментар *evil*